NEW YORK BOTANICAL GARDEN

27. juni 2016

newyork-12

NEW YORK BOTANICAL GARDEN

I påsken besøgte jeg New York Botanical Garden, som er placeret i bydelen Bronx. Glashusene er spektakulære, velholdte og imponerende store.

Selve parken er uoverkommelig på gåben, hvis du vil se den i alle ender og kanter. Der kører pendulvogntog, som giver indblik i den storslåede og historiske park. Hop af og på dette tog eller begræns et område, som du vil nyde spadserende.

Det var en vild oplevelse at besøge stedet. For det første var der en prangende orkideudstilling, som blæste mig og mine orkideforbehold bagover. Og for det andet mødte jeg en irgrøn blomsterklase, som jeg aldrig har hørt om eller set tidligere. Planten hedder Jade Vine, er meget sjælden og kan ellers kun opleves i de filippinske regnskove.

newyork-12
newyork-12
newyork-12
newyork-12
newyork-12
newyork-12
newyork-12
newyork-12
newyork-12
newyork-12

newyork-12